XXVIII Mäntän kuvataideviikot 16.6.-31.8.2024

Mäntän kuvataideviikot

Verkkokaupan käyttöohjeet

Löydät verkkokauppamme osoitteesta kuvataideviikot.johku.com. Kaupan etusivulla näet tekstin Pääsylippu, jonka alta löydät sinisen Varaa-painikkeen. Klikkaa painiketta ja valitse esiin tulevalta sivulta alasvetovalikosta haluamasi lippujen lukumäärä.

Sen jälkeen valitse käyntisi päivämäärä. Voit valita minkä tahansa päivän 11.6. – 31.8. väliseltä ajalta. Sen jälkeen valitse käyntisi kellonaika väliltä 10.00-18.00. Voit myöhemmin vielä muuttaa ennakkolippusi ajankohtaa ja kellonaikaa ilmoittamalla meille siitä sähköpostitse: info(a)kuvataideviikot.fi

Sen jälkeen valitse lipputyyppi. Jos olet eläkkeellä, opiskelija, työtön tai asepalvelusta / siviilipalvelusta suorittava, valitse Alennuslippu. Jos olet yli 17-vuotias aikuinen, valitse Aikuinen. Jos ostat lippuja ryhmälle, jossa on alle 16-vuotiaita, voit merkitä heidät klikkaamalla Ilmaiskävijä. Varaudu näyttelyyn saapuessasi todistamaan oikeutesi alennus- tai ilmaislippuun.

Voit myös vielä valita haluatko opastetun kierroksen käyntisi yhteydessä. Jos haluat opastuksen, klikkaa ruksi kohtaan Näyttelyn opastus, 45 min.

Kun olet valinnut haluamasi lipputyypin lipun / liput, niin klikkaa Varaa-painiketta ja ostoksesi siirtyvät ostoskoriin. Jos haluat vielä ostaa myös jonkin toisen toisen lipputyypin lipun / lippuja niin toista ostotoimitus ja klikkaa uudestaan Varaa-painiketta.

Kun olet valmis maksamaan ostoksesi, niin klikkaa Kori-painiketta ja sen jälkeen sivun alalaidasta Kassalle-painiketta. Sen jälkeen täytä Omat tiedot -kohtaan vaaditut tiedot Jos olet asioinut kanssamme Johkussa aiemmin, sinun tarvitsee kirjoittaa ainoastaan sähköpostiosoitteesi ja postinumerosi.

Valitse Maksutapa tarjolla olevista vaihtoehdoista. Huomaathan, että Smartum- ja E-passi-toimintoa voi käyttää vain jos ostat lippua itsellesi.

Kun olet suorittanut maksun, klikkaa ruksi kohtaan Hyväksyn myynnin ehdot. Jos haluat keväisin kerran vuodessa lähetettävän uutiskirjeemme, niin klikkaa ruksi Lupa sähköiseen markkinointiin -kohtaan. Sen jälkeen klikkaa Tilaa-painiketta.

Kaiken pitäisi olla nyt kunnossa. Tervetuloa siis Mäntän kuvataideviikoille!