XXV Mäntän kuvataideviikot 13.6.-31.8.2021

XXV Mäntän kuvataideviikot - Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kuraattorikierrokset

Tule kokemaan näyttelykeskus Pekilon näyttely ja Taavetinsaaren teokset Kuvataideviikkojen kuraattori Anna Ruthin opastamana. Kuraattorikierroksia on luvassa 10.7. (Taavetinsaaressa), 24.7. (englanniksi), 25.7. ja 29.8. Lue lisää!

Anna meille palautetta

Vierailitko jo Kuvataideviikoilla? Auta meitä kehittämään tapahtumaamme antamalle meille palautetta. Verkkopalautteen antaminen vie vain noin kolme minuuttia. Palautelomakkeeseen.

Käsiohjelmamme myös verkossa

XXV Mäntän kuvataideviikkojen käsiohjelma (pdf) on saatavissa nyt myös verkkoversiona. Käsiohjelmaa on myös jaossa maksutta näyttelykeskus Pekilolla.

Ennakkolippuja myynnissä ensimmäistä kertaa

2021 Mäntän kuvaideviikoille on nyt ensimmäistä kertaa saatavissa ennakkolippuja. Osta / varaa omasi verkkokaupastamme. Näyttelykeskus Pekiloon voidaan ottaa koronarajoitusten vuoksi kerrallaan vain tietty määrä näyttelyvieraita. Mikäli sisällä näyttelyssä olevien kävijöiden maksimäärä saavutetaan, sen jälkeen saapuvat joutuvat odottamaan vuoroaan. Jos haluat varmistaa, että pääset näyttelyyn tiettynä päivänä tiettyyn kellonaikaan, niin silloin kannattaa ostaa / varata ennakkolippu. Lue lisää! Lippuja on saatavissa myös ovelta.

Miksi teen taidetta?

Miksiköhän taiteilijat oikein tekevät taidetta? Nyt siihen on saatavissa vastauksia, kun XXV Kuvataideviikkojen taiteilijat vastaavat kysymykseen YouTube-kavavallamme.

Luvassa teosopastuksia verkossa 14 kielellä!

Tänä vuonna Mäntän kuvataideviikot tarjoaa maksuttomia teosopastuksia verkossa 14 kielellä. Opastusvideot julkaistaan kesän mittaan Kuvataideviikkojen YouTube-kanavalla sekä sosiaalisen media kanavillamme heinäkuun aikana. Opastuksia kuullaan muun muassa arabiaksi, farsiksi, saksaksi, italiksi, japaniksi, mandariinikiinaksi, espanjaksi, turkmeeniksi, urduksi ja viittomakielellä. Teosopastukset tekstitetään suomeksi ja englanniksi. Lue lisää!