XXIV Mäntän kuvataideviikot 16.6.-1.9.2019

XXIV Mäntän kuvataideviikot 16.6.-1.9.2019

Ajankohtaista

kuvataideviikot avautui yleisölle 16.6.

XXIV Mäntän kuvataideviikot avautui yleisölle 16.6. Näyttely on auki 1.9. asti joka päivä klo 10.00-18.00. Kuvataideviikkojen julkiset teokset ovat esillä Mäntän kaupunkitilassa sekä Taavetinsaaressa. Seuraa Kuvataideviikkojen tapahtumia somessa: Facebookissa & Instagramissa!

Kuvataideviikot XTRA!

Kuvataideviikkojen oheisohjelma on uudistunut! Kuvataideviikot XTRA:n tapahtumatarjonnasta löytyy esimerkiksi performansseja, Ilmastoahdistusklubi ja erikoisopastuksia, jolloin Pekilon näyttelyyn pääsee tutustumaan vaikkapa näyttelijä Kati Outisen opastamana. Muita XTRA-tapahtumien teemoja ovat niin biotaide, Mäntän teollisen maiseman tulevaisuus kuin saamelaisuuskin. Lue lisää!

Kuvataideviikkojen julkiset teokset

Mäntän kuvataideviikkojen kesän 2019 teoksia löytyy päänäyttelypaikka Pekilon lisäksi myös Serlachius-museo Göstan vieressä sijaitsevasta Taavetinsaaresta sekä useasta paikasta ympäri Mäntän kaupunkitilaa. Lue lisää!

Saapumisohjeet kotisivuillamme

Saapumisohjeet-sivuilta löydät nyt helpossa muodossa ohjeet siitä kuinka matkata Kuvataideviikoille eri puolelta Suomea. Tutustu!

2019 näyttely rakentuu -kuvagalleria

Katso kuvagalleria XXIV Mäntän kuvataideviikkojen rakentumisesta Pekilolla.