XXV Mäntän kuvataideviikot 13.6.-31.8.2021

XXIV Mäntän kuvataideviikot 16.6.-1.9.2019

Ajankohtaista

Ennakkolippujen myynti on alkanut!

2021 Mäntän kuvaideviikkojen ennakkoliput ovat nyt myynnissä. Osta / varaa omasi verkkokaupastamme! Näyttelykeskus Pekiloon voidaan ottaa koronarajoitusten vuoksi kerrallaan vain tietty määrä näyttelyvieraita. Mikäli sisällä näyttelyssä olevien kävijöiden maksimäärä saavutetaan, sen jälkeen saapuvat joutuvat odottamaan vuoroaan. Jos haluat varmistaa, että pääset näyttelyyn tiettynä päivänä tiettyyn kellonaikaan, niin silloin kannattaa ostaa / varata ennakkolippu. Lue lisää!

Miksi teen taidetta?

Miksiköhän taiteilijat oikein tekevät taidetta? Nyt siihen on saatavissa vastauksia, kun XXV Kuvataideviikkojen taiteilijat vastaavat kysymykseen YouTube-kavavallamme.

Luvassa teosopastuksia verkossa 14 kielellä!

Tänä vuonna Mäntän kuvataideviikot tarjoaa maksuttomia teosopastuksia verkossa 14 kielellä. Opastusvideot julkaistaan kesän mittaan Kuvataideviikkojen YouTube-kanavalla sekä sosiaalisen media kanavillamme juhannuksen jälkeen. Opastuksia kuullaan muun muassa arabiaksi, farsiksi, saksaksi, italiksi, japaniksi, mandariinikiinaksi, espanjaksi, turkmeeniksi, urduksi ja viittomakielellä. Teosopastukset tekstitetään suomeksi ja englanniksi. Lue lisää!