XXV Mäntän kuvataideviikot 13.6.-31.8.2021

XXV Mäntän kuvataideviikot - Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kuraattori Anna Ruthin kiitokset

"On hienoa, että taiteen avulla voimme löytää aina jotain uutta omasta ihmisyydestämme; taide on avoin keskustelukenttä, joka tuo meidät lähemmäs toisiamme. Visioni XXV Mäntän kuvataideviikoista on elänyt ja kehittynyt sen jälkeen, kun valitsin näyttelyn teemaksi Erehtymisen, mutta tavoitteeni yhteyden luomisesta kuitenkin säilyi.

Olen loputtoman kiitollinen kaikille näyttelyssä vierailleille sekä kaikille, jotka osallistuivat Kuvataideviikkojen toteuttamiseen. Heitä ovat näyttelyn taiteilijat ja heidän avustajansa, Mäntän kuvataiteen ystävien hallitus, vapaaehtoistyöntekijät ja tietenkin upea Kuvataideviikkojen henkilökunta näyttelykeskus Pekilolla. Olen liikuttunut kaikesta vaivannäöstä, jaksamisesta ja luottamuksesta, jota te kaikki olette osoittaneet näyttelyä rakentaessanne. Kiitos, että olen saanut työskennellä kanssanne. Koen, että jakamamme kokemus XXV Mäntän kuvataideviikoista on avartanut minua ihmisenä, ja toivon, että tunnette samoin."

Anna meille palautetta

Vierailitko jo Kuvataideviikoilla? Auta meitä kehittämään tapahtumaamme antamalle meille palautetta. Verkkopalautteen antaminen vie vain noin kolme minuuttia. Palautelomakkeeseen.

teosopastuksia XXV Kuvataideviikkojen taiteilijoista 14 kielellä

XXV Mäntän kuvataideviikot tarjoaa maksuttomia teosopastuksia verkossa 14 kielellä. Videoituja teosopastuksia kuullaan muun muassa arabiaksi, farsiksi, saksaksi, italiksi, japaniksi, mandariinikiinaksi, espanjaksi, turkmeeniksi, urduksi ja viittomakielellä. Teosopastukset on tekstitetty suomeksi ja englanniksi. Lue lisää!

Miksi teen taidetta?

Miksiköhän taiteilijat oikein tekevät taidetta? Nyt siihen on saatavissa vastauksia, kun 25 vuoden 2021 taiteilijaamme vastaavat kysymykseen YouTube-kavavallamme.