Oheisohjelma

Kesän oheisohjelman kannessa komeilee Leonora Fredrikssonin maalaus Uikkarit narulla (2017,öljy mdf-levylle).

XXII Mäntän kuvataideviikkojen yhteydessä saadaan nauttia erilaisista tapahtumista ja tilaisuuksista. Kesän oheisohjelman antimiin kuuluvat kuraattorikierrokset Pirjetta Branderin kanssa 11.6., 29.7. ja 27.8. sekä monet taiteilijatapaamiset. Joenniemen Taavetinsaaren puut uusiin asuihin pukeva Riikka Aresalo esittäytyy 18.6., mediataiteilija Harri Larjosto kertoo lyhytelokuvastaan 2.7. ja camera obscuran taitaja Marja Pirilä on vuorossa 5.8. Elämää perinnelaivojen parissa kuvanneella Kati Åbergilla on kunnia olla sarjan viimeinen 26.8.

Lisäksi ohjelmassa on 16.7. Leila Halkeaman performanssiopastus Kesä-näyttelyyn. Mökkipelien makuun pääsee Kesäpelipäivänä 29.7., jolloin koko kylä viettää Mää Oon Mänttästä -viikonloppua. Oheisohjelman kruunaa Kesäelokuvafestivaali 12.8. Bio Säteessä.

Ellei toisin mainita, ohjelma tapahtuu Pekilolla ja siihen voi osallistua pääsymaksun hinnalla. Muutoksista ilmoitetaan kotisivujen lisäksi somekanavillamme facebook.com/kuvataideviikot ja twitter.com/Kuvataideviikot

Tutustu tarjontaan tarkemmin – lataa XXII Mäntän kuvataideviikkojen Kesän käsiohjelma:

  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Linkedin